Post by ginggifhealthdomri on Feb 12, 2022 9:34:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking City: Restaurant Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking City: Restaurant Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ περισσότερα tokens hack ▞▞▞
▞▞▞ Cooking City: Restaurant Games 2022 version ▞▞▞
Θα ήταν καλύτερα αν κερδίσατε περισσότερα νομίσματα. Παίζω ένα παιχνίδι τούρτας και κερδίζετε πολλά νομίσματα και πολύτιμους λίθους για να μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση. Δεν μπορείτε να βγάλετε αρκετά χρήματα για να αναβαθμίσετε περισσότερα από 1 στοιχεία...καμία κατάσταση νίκης. Απεγκατεστημένο παιχνίδι
Με απασχολεί όλη την ημέρα.
πάρα πολλές διαφημίσεις
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Αλλά άρχισε να εκνευρίζεσαι όταν κοστίζει πολλά νομίσματα για την αναβάθμιση, δεν κερδίζεις χρήματα όταν παίζεις ένα επίπεδο και χάνεις, στα περισσότερα παιχνίδια παίρνεις τουλάχιστον τα χρήματα που κερδίζεις στο επίπεδο. Τότε δεν θα σας αφήσει απλώς να απαντήσετε στο επίπεδο, πρέπει είτε να κάνετε αναβάθμιση είτε να επιστρέψετε στην αρχή για να προσπαθήσετε ξανά. Φαίνεται ότι οι δημιουργοί σκόπιμα το έκαναν 10 φορές πιο δύσκολο ή πιο δύσκολο να παίξουμε, απλά για να ξοδέψουμε χρήματα.
Απαίσιος..
Είναι αστείο να παίζεις παιχνίδια. αλλά μου αγόρασαν πολύτιμους λίθους για 2 φορές. αλλά δεν πήρα κανένα πετράδι, αναφέρω μόνο τα χρήματά μου. απατούν
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, το έχω και στο αρτοποιείο. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι ξοδεύω πραγματικά χρήματα καθημερινά για να περάσω επίπεδα. Το κάνουν τόσο δύσκολο και χρειάζεσαι ώθηση για να πας παρακάτω. Άρα πραγματικά χρήματα.
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο πολύ άσχημο που δεν μπορώ να ανοίξω το παιχνίδι μετά τη λήψη
Design your dream cafe, bakery & restaurant, cook tasty food and be a star chef! ... Hey, I'm a big fan of the game and I was wondering is there any chance
Μου αρέσει να παίζω αυτό το παιχνίδι τόσο πολύ. Όταν τελειώσω αυτό το παιχνίδι, μπαίνω στη δική μου κουζίνα και αρχίζω να μαγειρεύω. 😂
το παιχνίδι είναι καλό αλλά τα επίπεδα είναι πολύ δύσκολα και έχω κολλήσει στο επίπεδο 10, το επίπεδο δεν ολοκληρώνεται, τότε απογοητεύομαι και διαγράφω το παιχνίδι, νόμιζα ότι τα επίπεδα θα είναι εύκολα και έχω παίξει πολλά παιχνίδια μαγειρικής και είναι πολύ εύκολα αλλά αυτό ήταν πολύ δύσκολο, αλλά είναι εντάξει ωραίο παιχνίδι, και ο χρόνος που δίνετε για να ολοκληρώσετε την εργασία είναι πολύ μικρότερος, ο χρόνος θα πρέπει να δοθεί περισσότερο από 1 λεπτό ⏱⏱ . αλλά εντάξει ωραίο παιχνίδι 👍👍👍
Φοβερός. πολλή διασκέδαση και χωρίς διαφημίσεις. Υπέροχο 🤩😍
φοβερό και εκπληκτικό πρέπει να παίζει καταπληκτικά γραφικά
Cooking City - Cooking Games Arkada btx
poli wraio paixnidi
Όταν άρχισα να παίζω το παιχνίδι ήταν κάπως υπέροχο όταν έπρεπε να φτάσω στο επίπεδο 2 άρχισε να παγώνει, νόμιζα ότι ήταν το τηλέφωνό μου και μετά επανεκκίνησα το τηλέφωνό μου όταν τελείωσα, έκανε το ίδιο πράγμα ξανά, αν μπορούσατε διορθώστε το πρόβλημά μου ίσως μπορούσα να αλλάξω την τιμή μου
Θα του έδινα ένα 5 αλλά όταν χτυπάω σε ένα πιάτο μου λέει συνέχεια ότι κάνω διπλό χτύπημα. Δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε τίποτα μέχρι να περάσετε άλλο επίπεδο. Όσο πιο ψηλά είστε είναι σχεδόν αδύνατο να περάσετε σε άλλο επίπεδο, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεστε πολύτιμους λίθους ή αγοράζετε πετράδια. Οι πολύτιμοι λίθοι δεν μοιράζονται ελεύθερα σε αυτό το παιχνίδι.
ΤΡΟΜΕΡΟΣ! ΠΑΙΧΝΙΔΙ MONEY PIT! Όλα καλά μέχρι να φτάσετε στο lvl 3. Δεν μπορείτε να περάσετε τίποτα χωρίς να ξοδέψετε χρήματα για να αγοράσετε ενισχυτές. Υπάρχουν επίπεδα όπου πρέπει να σερβίρετε 60 πιάτα σε 40 δευτερόλεπτα. Ο χρόνος τελειώνει ΠΑΝΤΑ ή τελειώνετε από πελάτες το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτοί οι στόχοι/επίπεδα είναι ΑΔΥΝΑΤΟΙ. Όταν κερδίζετε, οι ανταμοιβές είναι ΦΡΙΚΕΣ - 200 νομίσματα εδώ κι εκεί. Αν σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια μαγειρικής, πιστέψτε με - υπάρχουν καλύτερα εκεί έξω. Μην σπαταλάς τον χρόνο σου. ΚΑΤΑΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Πολυ καλο αν κ σε δυσκολευει λιγο στο προ τελευταιο για να προχωρησεις στο εστιατοριο που βρισεσαι
Stickman Ghost 2: Ninja Games Veiksmas zskl
Χαριτωμένα γραφικά, διασκεδαστικά στο παιχνίδι, εύκολα κατανοητά, εθιστικά.
Μία λέξη έχω να πω : Το παιχνίδι είναι τέλειο!!! Κατεβάστε το αμέσως! !
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι είναι εθιστικό, αλλά θα ήθελα να μειώσουν τις τιμές εκεί για αναβαθμίσεις
Φοβερό σασπένς!
Μαγειρική πυρετός, μαγειρική πιάτο, μαγείρεμα πόλη, μαγείρεμα οτιδήποτε... είναι όλα το ίδιο πράγμα, θα φτάσετε πάντα σε ένα σημείο όπου δεν μπορείτε πλέον να προχωρήσετε, εκτός εάν παίζετε με τα δεδομένα σας ή ξοδεύετε τόσα πολλά για να αγοράστε ενισχυτές σε άλλα για να συνεχίσετε να παίζετε,... ούτως ή άλλως τελείωσα με όλα τα Nordcurrent, απεγκαθιστώ ολόκληρα τα u, μου άρεσε αυτό το παιχνίδι, αλλά έχει γίνει πολύ ακριβό για πολλούς από εμάς.
Το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, αλλά μόνο ένα πράγμα με ενόχλησε πολύ, υπάρχουν πάρα πολλά pop up, εκνευρίζομαι πολύ όταν θέλω απλώς να παίξω ξανά και εμφανίζονται πολλά pop up που πρέπει να αφαιρέσω. Παρακαλώ αφαιρέστε το, αν χρειαστεί να πάρουμε κάτι στο παιχνίδι μπορούμε να το επιλέξουμε μόνοι μας, δεν χρειάζεται να ρωτήσουμε σε αναδυόμενα παράθυρα για αξίωση ή οτιδήποτε άλλο. Σας ευχαριστώ
Έχω κολλήσει στο επίπεδο 30 στη σκηνή του παγωτού εδώ και μήνες. Παρατήρησα ότι δεν σας δίνει χρήματα για να βοηθήσετε τους πελάτες, οπότε πρέπει να ξοδέψετε τους πολύτιμους λίθους σας για να προσθέσετε περισσότερους πελάτες και ακόμα τότε ξόδεψα πάνω από 300 πολύτιμους λίθους και παρόλα αυτά δεν το πέρασα. Έστειλα ένα email για να προσπαθήσω να λύσω το πρόβλημα, αλλά 2 μήνες αργότερα ακόμα δεν υπάρχει απάντηση και εξακολουθώ να έχω κολλήσει στην ίδια σκηνή. Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι αλλά αν δεν λυθεί το πρόβλημα θα το διαγράψω σύντομα!
Αυτές οι αλλαγές στο παιχνίδι είναι πολύ απαίσια ... ειδικά στο Sweet house στη δυτική πόλη .... Η θέση των κέικ και των λουκουμάδων άλλαξε και μπερδεύεται κανείς παίζοντας .... Το παιχνίδι στις πόλεις του Ρίο ντε Το Τζανέιρο έχει γίνει ένας τρόπος που πρέπει να συνεχίσεις το παιχνίδι από έξτρα πόντους και ξοδεύοντας κοσμήματα .... Το πρόσωπο της κοπέλας που είναι ο σεφ για να ξεκινήσει το παιχνίδι είναι απαίσιο ... γιατί είναι τόσο αδύνατη ?? Μισώ τις νέες αλλαγές στο παιχνίδι .... 😤😠😡
είναι απλά τέλειο!!!
Κολλάει, περιμένω πόση ώρα να φορτώσει και με πετάει συνέχεια στην αρχική οθόνη. Το χαλάσατε.
Το καλύτερο παιχνίδι μαγειρικής
Οι προσθήκες είναι φρικτές και αν μπορείτε να το ξεπεράσετε το γεγονός ότι κολλάει όταν το ανοίγετε σίγουρα θα σας σταματήσει. 2 ⭐ γιατί ήταν διασκεδαστικό.
Συνολικά, μου άρεσε το παιχνίδι, αλλά αποταμίευσα 38 πολύτιμους λίθους για να έχω την ευκαιρία να λάβω επιπλέον 30 δευτερόλεπτα στο τέλος του επιπέδου μου επειδή δεν πήρα το ποσό νίκης. Αφού έκανα κλικ στο κουμπί για να το κάνω, οι 35 πολύτιμοι λίθοι μου έχουν φύγει και δεν υπάρχουν επιπλέον 30 δευτερόλεπτα. Τότε μου ζητείται να αγοράσω πολύτιμους λίθους. Πού πήγαν τα 35 πετράδια μου για τα επιπλέον 30 δευτερόλεπτα μου; Κάνω απεγκατάσταση. Είμαι δραματικός, ναι!