Post by ginggifhealthdomri on Feb 12, 2022 9:47:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Crush Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Crush Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ תקלת קוד סיבולת ▞▞▞
▞▞▞ Candy Crush Saga 2022 version ▞▞▞
קנדי קראש: המשחק שמשגע את העולם - Mako
Candy Crush Saga מבית King – והוא המשחק המוביל במספר ההורדות שלו מבין כל יתר
אל תבזבז את הזמן שלך זה אחד המשחקים הכי רעבים לכסף ששיחקתי בהם ואני מרגיש שהם בכוונה גורמים לך להפסיד או לבזבז את הבוסטרים שלך אז אתה צריך לבזבז כסף עושה את המשחק כל כך לא כיף כשאתה תקוע ברמה במשך שבועות אבל אתה קנה משהו ופתאום אתה עובר אותו
הביקורת הקודמת נמחקה, לא על ידי. אני מעדכן את הביקורות שלי מדי פעם לגבי באגים חדשים, או אפשרויות משחק טובות יותר. קופסת השוקולד עדיין שבורה (לא ניתן להתחבר לשגיאת שרת). רמות קשות להפליא, אפילו בלי "גולגולות", מה שמאלץ אותך לצפות בפרסומות או להשתמש במספר מאיצים בכל רמה.
CANDY CRUSH - FXP. הרקאנטי ב כ על התורה שנת י ב ארהב כניעתו של לורד קורנווליס גון
בכידכון החדש עוד לאט בקושי זז!!! דחוף עידכון חדש!!!
הכפתור הבא אמור לעלות מוקדם יותר כדי שלא תצטרכו לראות אינסוף מהלכים וגם תרצו ארבעה דגי ממתקים גם בגרסה הזו
!!!!!!!
קשה לדעת את ההסברים לנשק המאיץ מה הם עושים. אחרת משחק מעולה!!!!
זה משחק מהנה ומאתגר, ואז אתה מתחיל להבין שיש פעמים שהוא פשוט לא נותן לך לנצח. השאר את זה לכמה שעות/ימים, ואז אתה מנצח בקסם כאילו זה לא עניין גדול. אוקיי קיבלתי את זה, זה בסדר, אבל אז שמתי לב שלעתים קרובות הרגשתי כאילו שיחקתי ברמות האלה בעבר. מסתבר שחלק מהרמות שלי היו אכן חזרות ושונות לחלוטין מסרטוני סקירת הרמות. אני לא רוצה לעשות רמות שכבר עברתי!!
בהחלט הרבה משחקי משחקים שונים. זה מוסיף משהו בכל רמה. בהחלט מעסיק אותי כשאני רוצה משהו לעשות בזמן ההשבתה שלי
עמית שלי נהג לשחק בקנדי קראש הרבה זמן. פעם ניסיתי אז לא ראיתי את הכיף בזה. עכשיו כשאני מגיע לגיל 40 בעוד כמה אני מרגיש נינוח ויכול ליהנות ממשחקים כמו זה. זה עוזר למוח שלי להתייעל כשאני מרגיש קצת מחוץ לקו... לאהוב כל שלב הבא.
APK.6.
אני מחובר לפייסבוק ואני רואה את החברים שלי אבל התמונות שלהם ריקות
העדכון האחרון גרוע מאד,מוציא את כל הכיף שהיה במשחק בעבר ומרגיש כמו ממשק חדגוני.... תחזירו את מה שהיה🤔
לא אוהב את העובדה שאתה צריך לשלם כסף אמיתי כדי לגרום לבנק שלך לפתוח עבור הזהב שעבדת קשה כדי להשיג. אנחנו צריכים לקבל יותר פרסים כדי לעזור עם הרמה. אבל זה טוב לעבור את הזמן
שנה את המשחק כך שלא יהיו לך מספיק מהלכים כדי שהם מקווים שתוציא כסף. נמאס לשחק באותה רמה שוב ושוב ולהפסיד רק במהלך אחד או שניים. אני אחזור לסוליטר. חולה על משחקים מקוונים
האפליקציה עכשיו מאוד איטית, וכל המאיצים שלי נעלמו...
Candy Crush Saga Jocuri obișnuite pma
אין לי מודעות וסרטונים כדי להשיג בוסטרים או חיים..
מעדניות משחק טובות מאוד
Candy Crush Saga Casual osb
משחק כיפי. לפעמים זה הופך את הדברים ליותר מדי קשים. יותר מדי זמן בין רמות, ובכך אוזל את כל הטיימרים שיש לך.
יותר מדי פרסומות פחות מהן אבל אני אוהב את המשחק פשוט יותר מדי מהן רק כדי לקבל תוספת זמן זה יותר מדי בבקשה תנסה להמציא משהו פחות פרסומות בבקשה אבל תאהב את המשחק זה כיף
AppAgg
עד לרמה 2165 אהבתי את המשחק הזה. אני מנסה לנצח את זה עכשיו כבר יותר מ-3 שבועות. אני יכול לפנות כל פריט נדרש מלבד להיפטר מהצפרדע. אם לא אמצא דרך בקרוב מאוד לבעיה זו, אני אמחק את האפליקציה הזו. כל עזרה תתקבל בברכה.
משחק מעולה, אפליקציה טובה. התגמול היומי מסתיים ל-30 יום, וזה לא בעיה, אולם היו מספר פעמים במהלך החודש האחרון שהמשחק עובר באקראי מ-30 יום ל-25, 23, 26 ימים עבור התגמול היומי, למרות שאני דורש תגמול יומי בכל יום. זה דבר קטן אבל אני מרגיש שזה מוריד מדירוג מושלם
סביר להניח שהטפס התכונה לקבלת בונוס לא נותן את הבונוס שקיבלנו. כמה פעמים קיבלתי למשל פצצת צבע של 30 דקות וסוכריות פסים של 30 מג'נס. אבל קיבלתי רק פצצת צבע של 30 דקות או רק בונוס של סוכריות פסים. אנא תקן זאת.
קריר
אני מאוד אוהב לשחק את המשחק הזה אבל אני לא אוהב את העובדה שאני מעל רמה 500 לא קיבלתי חטיף זהב אחד מאז שהתחלתי לשחק... קופסת שוקולד כל הזמן אומרת שאי אפשר ליצור קשר עם השרת במשך יומיים אתמול קיבלתי מאיץ כדור שוקולד בחינם למשך 30 דקות לא קיבל את זה..אני על סף הסרת ההתקנה של המשחק הזה אם אני לא יכול להשיג את הדברים שאני צריך ואני אתן ביקורות רעות לכולם על המשחק הזה גם אם הם יכולים לא לשפר את המצב
נראה שיש כמה תקלות. כאשר עוברים לשלב הבא או לאחר פרסום המשחק נסגר.
Brick Ball Blast Arcade hxp
שיחקתי במשחק הזה בעבר. 1. הם נותנים לך הרבה פחות מהלכים מאשר לפני שנה או כמה שנים. 2. כמובן, קל יותר להתחיל ולקבל שלל מתנות ומטות זהב, אבל ככל שאתה ממשיך, זה מאט וקשה לנצח. אם אתה מפסיד במשחק, אתה צריך לחכות בערך 1/2 או יותר כדי לקבל חיים בחזרה, אלא אם כן אתה יכול לקבל חיים מחברים - זה הכי מעצבן. אז, כן, כדי ליהנות, תצטרך לשלם מזומן קר.
תוך יומיים: Fallout Shelter הרוויח יותר מ-Candy Crush! - Vgames
Candy Crush Saga: כמה טריקים למשחק החינמי המצליח ביותר ב- App Store
כל עדכון נוטה להפוך את המשחק לעני יותר לפני כן, הייתי צריך לראות רק מודעה אחת כדי לקבל 5 חיים נוספים עכשיו אני צריך לראות 3 מודעות כדי לקבל את 5 החיים האלה זה כל כך מעצבן
השגיאה 'אין חיבור לאינטרנט' עדיין מופיעה לאחר כל משחק! אני רוצה את החיזוקים והתגמולים שלי!!! 😡😡
המשחק הכי טוב ששיחקתי אי פעם כל כך מאוד ממכר מתחיל לעשות חדרים קשים יותר וקשה יותר נסה להרגיע קצת קינג כי זה נהיה ממש משעמם אל תשחק זה כמו פעם. לא הצלחתי לקבל חיים במשך חודש, כל הזמן אומר שיש שגיאה בבקשה לתקן.
כיף מאוד
Who's your (Candy) Crush? Have you ever found love through Crushing? Tell us the story...
יותר מדי מודעות מסרים של 30 שניות, יש לעצור את האפליקציה ולהתחיל מחדש. הרבה מהסרטונים אפילו לא יתחילו מאז השדרוג הזה, האם הלקוחות שגובים מהם יודעים זאת
זה משחק מדהים אבל אני נותן לו 3 כוכבים כי המשחק הזה לא הוגן כל כך קשה להשלים רמה קשה אני מבזבז כמעט שבוע כדי להשלים רמה קשה ואני אף פעם לא מקבל את התגמול שלי לרמה קשה וזה גם לא הוגן אתה צריך ממש להשתפר האפליקציה אבל חוץ מזה זו אפליקציה מדהימה
בסדר.
משחק מוח נחמד. עם זאת, יקר לשחק. לשרוף הרבה ברים כדי לשחק. צריך להיות ידידותי לשחקן. אולי אלך למשחק אחר. כדי לקבל תמורה טובה יותר עבור הכסף שלי. תודה.
זה לא נותן לי להתחבר לפייסבוק