Post by checkpravwahchaipau on Feb 20, 2022 1:18:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodų trikdžių šaltinis ▞▞▞
▞▞▞ Pacific Warships: Naval PvP 2022 version ▞▞▞
Grafika ir žaidimai yra puikūs. Galbūt papildomas kraštovaizdžio pasukimas. Išskyrus puikų darbą!!!
Puikus žaidimas, bet jį reikia pataisyti. Kovos sistema neturi pakankamai įspūdžių.
Žaidimas yra puikus, bet nebegaliu prisijungti. Nežinau, kodėl neatsidaro, tada tai buvo malonu, kai išvalė visą talpyklą ir išvalė naršyklę, net ir perkrovimas nepasikeitė.
Pacific Warships: Naval PvP অ্যাকশন vyj
Tai geras žaidimas, turintis didelį potencialą, tačiau „aukso“ kaina žaidime yra nekontroliuojama. daugiau nei 200 USD už 85 000 aukso ir 595 000 premijos aukso yra tiesiog per brangu. 100 USD turėtų būti didžiausia, nes kas turi daugiau nei 200 USD, kuriuos gali išleisti žaidimui, kurį gali pašalinti. Atsiprašome, bet aš nieko neperku iš parduotuvės, kol kainos nebus šiek tiek pagrįstesnės ir teisingesnės.
Siuntimas ir atnaujinimas per brangus ir nėra likučio, jei vienas moka pakankamai, galite tai padaryti sumokėję 2 tūkst. USD. 1 žvaigždutė grafikai, 1 žvaigždutė žaidimui ir 1 žvaigždutė kai kuriems padoriems žaidėjams...GDC prašome tik nedidelio kainos sumažėjimo.. 5% 🤏nuolaida ar kažkas kita už sezoną...kol GDC sumažins atnaujinimo kainas. ir laivų kaštai 1 žvaigždutė... o ir fy aš vau blitz dnt lag spardyti mane nuo rungtynių ir tt... ir jums, vaikinai, reikia rimtai pataisyti savo žaidimą... vis tiek šaunūs sugebėjimai, grafika ir tt Panašus į žaidimą, bet nekenčiu trūkumo.
Pacific Warships: Naval PvP Laga dhri
Puiku, bet laimėti per daug apsimoka, nes žaidimas tampa sunkesnis, nes aukščiausios kokybės laivas yra jūsų priešas.
Man patinka šis žaidimas, bet mano torps visada trikdo ir nedaro dmg kodėl?
Taigi, matyt, lazerinių pabūklų (ar apskritai mūšio laivų, aš nežinau, kurių) nervas labai apsunkino naikintojo nužudymą. Šis nerfas leidžia naikintojams lengvai nužudyti mūšio laivus dėl torpedų galios, ne todėl, kad tai yra blogai, bet tarsi nugali tikslą turėti visą tą ugnies jėgą. Vis dar patinka žaidimas, bet jis šiek tiek varginantis ir šiek tiek apsunkina.
Man patinka žaidimas, bet norėčiau, kad jie turėtų mastelio keitimo mygtuką, kad geriau matytų jūsų tikslą, ir norėčiau, kad ateityje būtų pridėta daugiau laivų, galbūt skirtingų šalių ar pan. Kadangi žaidimo versija yra 0.9, manau, tai dar ankstyvas žaidimas.
Mylėk žaidimą. Tik nežinau, kodėl jis atsijungia atsitiktinai. Mano interneto ryšys veikia 50 MB.
puikus žaidimas, vienas pasiūlymas, norint iš tikrųjų valdyti vairą ir ginklus, turi būti padalintas ekranas. Savaitę pažaidęs supratau, kad galiu kovoti, galiu kovoti 3 gal 4 kartus, kol jis nebebus prisijungęs, turiu išeiti iš žaidimo, uždaryti programą, tada vėl atidaryti, kad eičiau toliau
Žaidžiau jau apie metus laiko. Puikus žaidimas, puiki grafika. Tačiau norėčiau naujų žemėlapių.
Du žaidimai, kuriuos būtų lengva žaisti, yra baisus dėl kreditų kiekio, kuris suteikia jums 4 laimėjimus ir apsunkina naujos valties įsigijimą, tačiau tai yra geras žaidimas
Jei jums patinka World of Warships, jums tikrai patiks šis žaidimas mobiliesiems. Lengvas, linksmas, nemokamas ir greitas mūšio laikas. Nelaukti, kol laivas vėl atgims, yra geriausia šio žaidimo dalis. Labai rekomenduojama!
Gerai, todėl turėjau pakeisti mano įvertinimą į vieną žvaigždutę nuo 5, kūrėjai, vadovaudamiesi savo iškreipta išmintimi, nusprendė nubausti žaidėjus, kurie praleidžia ilgas valandas žaisdami ir sunkiai uždirba pinigus, kad pasiektų mūsų laivus, kad jie atšauktų visas šias pastangas. atnaujinti. Visa tai tikriausiai tam, kad išleistume daugiau pinigų. Išleidžiu grynuosius pinigus ir kelis mėnesius žaisdamas, kad mano perėmėjiniai laivai būtų kuo greitesni, kad po paskutinio atnaujinimo jie sumažintų mano laivo greitį beveik per pusę. Kol jie tai neatkurs, aš baigsiu
Serverio problemos paaštrėjo, dėl visų naujausių „atnaujinimų“ viskas lėtėja ir įvyksta daugiau strigčių 2021-02-04
Šaunus žaidimas
Kai judate į priekį lygiais, jie tyčia sumuša jus su priešų laivais, kurie yra 3 ar 4 lygiais aukštesni. Mūšiai neatrodo teisingi, nes kai nusiviliate, jie nori, kad atnaujintumėte daugiau laiko ir pinigų. Už žaidimą mokama, o tie, kurie nori mokėti, gauna geresnius laivus. Atsiprašau, kad negaliu praleisti laiko žaisdamas šį žaidimą su nesąžiningai suderintais šansais.
Daug ar smagu, ne per sudėtinga. Tai kažkas, ką galite pasiimti ir greitai įsisavinti. Aš žaidžiau ir tęsiu daugiau nei metus.
Tai geras žaidimas, bet iš „wow blitz“ per daug išnaudojate. Taip pat puiku, kad jūs, vaikinai, reaguojate į žmonių įvertinimus
Žaidimas geras. Laivai perplaukia per ilgai. Komandinis režimas turėtų būti atskirtas nuo individualaus komandinio žaidimo. Komanda prieš komandą. Arba sumažinkite plotą arba paspartinkite laivus. Taip pat tai, kaip jie apskaičiuoja jūsų rezultatą ir komandos laimėjimą, yra visiška nesąmonė, tai nenuoseklu ir nesilaiko jokios loginės strategijos. Galite nuskandinti 8 laivus ir uždirbti 650 taškų, o taškai vis tiek bus atimami rungtynių pabaigoje.? Kitą kartą 400 taškų nuskandina 7 laivus ir prideda taškų. Tai neturi jokios reikšmės.
Tai beprotiškai fantastiškas žaidimas. Man patinka tai, kaip mes galime žaisti vienas prieš kitą internete, ir tikrai puiku, kad galime kovoti ir laimėti vienas prieš kitą. Tai daug geriau nei žaisti prieš kompiuterį.
tai smagu žaidimo peramiters. Man patinka pritaikyti ir atnaujinti laivus. Problema, kurią turiu su juo, yra tik 2 laivai, nenaudojant tikrų pinigų.
Pacific Warships: Naval PvP แอ็กชัน lgh
Kodėl po šio atnaujinimo negaliu patekti į jokias rungtynes??? Mano ryšys geras, aš išvis negaliu prisijungti prie jokių rungtynių!!! Geriau ištaisykite tai, nes aš suleidau 15 USD, kad gaučiau 1 sezono leidimą!!!
Atsiprašau dėl vežėjų, manęs nebuvo, kai tai atsitiko, ir aš vis dar manau, kad povandeniniai laivai būtų gera idėja. GAL CARRIER SUB?!?! Pridėjote dronus, manau, kad tai bent jau nemaža idėja. O, dar vienas dalykas: tokio tipo žaidimų nėra pakankamai. Aš asmeniškai žaviuosi moksline fantastika ir jūrų karu. Mylėk savo darbą.
Taip apmaudu. Jūs pilate šūvis po šūvio į savo, visada pranašesnę, priešo komandą ir vis dėlto esate greitai sunaikinamas daugumoje rungtynių 1 prieš 1. Negaiškite savo laiko. Palikite šį žaidimą kreditinių kortelių kariams.
Mylėk šį žaidimą iki galo! Mano nuomone, futuristinis WoW požiūris, bet iš tikrųjų malonu žaisti žemesnėse pakopose! Konkurencingumas aukštesnėse pakopose iškelia jus į pranašumą!
Labai patinka su laivais ir kad galite pritaikyti laivus geriau, atverdami šarvų odą, tai toks šaunus žaidimas, kuris gali būti naujo kitame sezone, neseniai nusipelno 5 žvaigždučių
Šiuos žaidimus tikrai smagu ir smagu žaisti. Aš vertinu, kad žaidimo ryšio klaida buvo ištaisyta.
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic ஆர்கேட் yvc
Man patiko žaidimas, kol per klaidą jo neišinstaliavau. laimei, buvau išsaugojęs žaidimą google play.. bet norėdamas sugrįžti išleidau 10 dolerių premium režimu ir jo nebeliko... susigrąžink ir duosiu 5 žvaigždės..
Kovoja su daugiau botų nei žmonių... LOŠAS! Manau, kad tai yra sąmoningai sukurta siekiant supykdyti žaidėją, o ne suteikti sąžiningą kovos / pramogų platformą.
Gražus paprastas žaidimas, bet aiškiai mokate, kad laimėtumėte. Nusipirk laivą su doleriais ir gauk skydą bei papildomą dmg... Kažkaip sugadina linksmybes.
Turiu jums 4 patarimus: 1) nerfuokite naują nešiklį, nes jis veikia 2) sukurkite galvosūkio keitimo pavyzdį: turiu 30 rūšių iš Levethian, man reikia pakeisti jas į 20 rūšių iš evoliucijos 3) padaryti renginį visiems žaidėjams ne tik sumokėkite, kad laimėtumėte renginio laivą 4) Padarykite evo stiprų, kodėl nerimaujate, dabar jis tapo per silpnas, jūsų žaidimas buvo nuostabus, bet po kai kurių atnaujinimų pablogės, tikiuosi, klausysite nemokamų žaidėjų, ačiū
Apskritai pats žaidimas yra puiki koncepcija. Aš tiesiog nesuprantu, kaip tai yra kelių žaidėjų režimas. Kitų tikrų žaidėjų nematau. Su tuo pačiu žaidėju esu žaidęs mažiausiai 40 kartų. Man atrodo, kad žaidžiu tik prieš kompiuterį. Ar kas nors gali man paaiškinti, apie ką tai yra?
Atrodo, kad tai gali būti geras žaidimas, tačiau tiek daug skelbimų negali pasakyti
Geras žaidimas, bet reikia daugiau žemėlapių ir bendradarbiavimo komandų arba 5 žvaigždučių klanų, jei ten pateksite
Gerai, pirmiausia... Puikus žaidimas. Labai panašus į Battle of Warships (Pirmojo ir Antrojo pasaulinio karo laivus), bet ateityje. Antra, taškų rinkimas ir rungtynių laikas. Kas vyksta su įvarčiais? Aš nuolat dalyvauju mūšiuose, kur mano komanda laimi su išlikusiais laivais, o kai artėjame prie likusių priešo laivų, rungtynės baigiasi, kai laikrodyje dar liko laikas ir sakoma: Nugalėk! Huh? Taškais tikrai reikia subalansuoti. Trečia, kaip sakė kiti, torpedos stiprumą reikia šiek tiek sumažinti. Ne daug, bet tik šiek tiek. Galiausiai, žaidimui būtinai reikia „Carrier Class“. Ir tada padaryti MG galintį šaudyti kaip AA.
kada bus pašalintas iš Battle load ups Aš negaliu kovoti daugiau nei 1 kartą per dieną ir man vis sako, kad žaidimas neegzistuoja? pataisyk, prašau, norėčiau pažaisti
Tai gana geras žaidimas, mane trikdo tik grafika ir atsilikimas, jūs galite bent jau sugrįžti su 2.0
Man patinka žaidimas ir valdikliai... bet būtų tikrai puiku, jei turėtumėte draugų sistemą, kad galėčiau žaisti su draugais. Padaryk tai ir pakeisiu į 5 žvaigždutes. (EDIT) Kaip ir žadėjau. Nors šiek tiek pavėluotai.
Gerai. Taigi šis žaidimas yra įdomus. Bet tai siaubingai vėluoja ir trikdo. Be to, šis žaidimas yra 100%3* už laimėjimą. Mes, laisvi žaidėjai, nieko gero negalime gauti. Be to, jūs, vaikinai, tiesiog atnaujinkite šį žaidimą, kad gautumėte daugiau galimybių iš mūsų gauti daugiau pinigų už sukčiavimą. Atnaujinkite žaidimą nemokamiems žaidėjams ir įvertinsiu 5 žvaigždutėmis.
Puiki grafika ir lengva valdyti, tačiau atlygis nedidelis.
Turiu pasakyti, kad šis žaidimas yra labai tikroviškas ir futuristinis. Grafika taip pat gera. Būtų puiku, jei būtų galima žaisti be „Wi-Fi“ nuoširdžiai xD, bet apskritai viskas pagerėjo! Jūs, vaikinai, aiškiai įdėjote daug pastangų į žaidimą.
Tai gražus ir lėto tempo veiksmo žaidimas. Sunku rasti veiksmo žaidimą, kuris būtų lėtas ir tuo pat metu būtų labai linksmas. Tai verčia jus galvoti apie judesius, kuriuos darote.
Geras žaidimas geresnis nei kiti su ta pačia koncepcija. Lengva gauti išplėstinius ir lengvai valdomus valdiklius. Žaidimas yra naujas, todėl galima pridėti daugiau dalykų. Ir tada jis nusipelno tikros 5/5 Edit 3* iš 4*, nes žaidimas yra daugiau nei metai ir nėra aljansų, šlovės ar lygų... Kartais jaučiu, kad dauguma žaidėjų yra botai.
Aš ką tik praleidau 10 minučių žaisdamas ir žaidžiau puikų žaidimą, tada žaidimas sustojo, praradau visus taškus, kuriuos ketinau gauti, tai atsitiko 8 kartus, dabar pataisyk žaidimą
Turiu tas pačias problemas, negaliu prisijungti prie kovos nuo šio naujausio atnaujinimo. Tikrai mėgaukitės šiuo žaidimu, bet ne, jei jis neveiks... Laikas iš naujo išnagrinėti, ką padarėte, kad taip sugadintumėte, arba prarasite visus gerus atsiliepimus.
Pacific Warships: Naval PvP Akció yisy
Žaidimai gražūs, bet ryšys vis nutrūksta ir kartais negaliu pasukti taikiklio, kad šaudyčiau į priešą, todėl turiu laukti, kol mano laivas bus sunaikintas ir mūsų vežėjai vis sunaikinami vežėjai NEveikia, o kairysis ir dešinysis mygtukai išlieka. užstrigus.Turiu galvoje, ekranas užstringa ir tada viskas užstringa, įvertinsiu 5 žvaigždutėmis, kai išspręsite problemas. Ar galite padaryti, kad visus laivus būtų galima nusipirkti su kreditais, o ne pinigais. Kodėl kituose konteineriuose nėra koks nemokamas video??
Daugiau CGI žaidimui, kuris neveikia? Šis žaidimas įstringa mokymo etape ir man užsiblokuoja. Atrodo, kad jie yra klaidingi arba blogi serveriai tikriausiai abu. Aš neturiu problemų žaidžiant kitus žaidimus. „World of Warships“ ir „Modern Warships“ puikiai veikia mano sistemoje. Jie turi tai greitai išspręsti, jei planuoja būti konkurencingi. Ištrinu šį žaidimą ir patarsiu kitiems, turintiems problemų, padaryti tą patį.